میکروبیولوژی , ... لینک اطلاعاتinformation link/microbiology
ای کولای خیار

E.coli

آیا می دانید باکتری اشرشیاکولای ( ای کولای ) از دسته باکتریهای گرم منفی و از خانواده انتروباکتریاسه می باشد که بیشترین تحقیقات باکتری شناسی و ژنتیک روی آن انجام شده است.

این باکتری جزیی از فلور نرمال دستگاه گوارش انسان می باشد.

از زمان آغاز دستکاریهای ژنتیکی موجودات که با باکتریها آغاز گردید همواره این سوال مطرح بوده است که دستکاری ژنتیکی باکتریها با وجود عدم شناخت کامل ماهیت و تغییرات ژنتیکی و ابهامات علم ژنتیک چه تاثیرات ناگواری برجای خواهد گذاشت.

باکتری ایکولای که در حالت بسیار وخیم بیماریهای اسهال مسافرتی خود محدود شونده ایجاد می کند چگونه اکنون در اسپانیا تبدیل به یک باکتری کشنده شده که در حال درنوردیدن تمام عالم است.

با افزایش تعداد تلفات بیماری ای کولای به ۱۰ نفر، دولت آلمان در زمینه شیوع گسترده این بیماری ابراز نگرانی کرد. ۳۰۰ مورد ابتلا به بیماری تائید شده و حدود ۹۰۰ مورد مشکوک نیز گزارش شده است. هنوز به طور قطع منبع اصلی این باکتری مهلک مشخص نشده است. چند مورد آزمایش نشان از آلودگی خیارهای اسپانیایی داشته‌اند. انستیتو کخ آلمان در مورد مصرف خیار، گوجه فرنگی و کاهو هشدار داده است. نوع خطرناک باکتری ای کولای منجر به اسهال خونی شدید و نهایتا از کار افتادگی کلیه‌ها، اختلال در دستگاه مرکزی اعصاب و مرگ فرد مبتلا می‌شود.

 

پيام هاي ديگران ()        link        جمعه ۳۱ تیر ۱۳٩٠ - علی اصغر واعظ زاده اسدی

link http://i30.tinypic.com/141trwm.jpg