میکروبیولوژی , ... لینک اطلاعاتinformation link/microbiology
تغذیه ، آلرژی، بوتولیسم و نوزادان

مصرف میوه هاى دانه دار، سفیده تخم مرغ و عسل براى کودکان زیر یکسال ممنوع است
نتایج مطالعات نشان داده است، میوه هاى دانه دار همچون کیوى و توت فرنگى و نیز سفیده تخم مرغ به دلیل ایجاد حساسیت و آلرژى و خوردن عسل به دلیل ایجاد مسمومیت براى کودکان زیر یک سال ممنوع است.
یک کارشناس ارشد تغذیه و استاد دانشگاه ضمن بیان این مطلب در گفت وگو با (ایسنا)، گفت: علت بروز حساسیت یا آلرژى توسط مواد غذایى همچون سفیده تخم مرغ و میوه هایى مانند گیلاس، کیوى و .... تولید ایمونوگلوبین E و چگونگى بروز علائم حساسیت در کودکان نیز به صورت کهیر و قرمزى پوست است. وى حساسیت به پروتئین شیرگاو را نیز از جمله حساسیت هاى غذایى کودکان بر شمرد و تصریح کرد: حساسیت به شیر گاو، ناشى از حساسیت به کازئین شیر است و از آنجایى که این نوع پروتئین در اثر حرارت بالا و جوشاندن تغییر مى کند، اغلب افراد به ویژه کودکان با مصرف شیر جوشانده و استریلیزه یا شیر خشک دیگر دچار آلرژى نمى شوند. زراتى در خصوص ممنوعیت مصرف عسل در نوزادان زیر یکسال توضیح داد و گفت: به دلیل نارس بودن دستگاه گوارش نوزادان زیر یک سال باکترى کلستریدیوم بوتولینوم غیر فعال موجود در عسل نمى تواند توسط ترشحات معده به طور کامل غیر فعال شود، بنابراین سم بوتولیسم در دستگاه گوارش نوزاد تولید و نوزاد دچار مسمومیت شدید غذایى مى شود. وى ادامه داد: این سم با فلج کردن عضله تنفسى نوزاد مى تواند منجر به مرگ وى شود. زراتى درپایان خاطرنشان کرد: بنابراین ،این باور عمومى که ترکیب غذاى کمکى نوزاد زیر یک سال با عسل باعث مقوى شدن آن مى شود، کاملا نادرست است.

پيام هاي ديگران ()        link        پنجشنبه ۱٥ امرداد ۱۳۸۸ - علی اصغر واعظ زاده اسدی

link http://i30.tinypic.com/141trwm.jpg