میکروبیولوژی , ... لینک اطلاعاتinformation link/microbiology
منگوستين و زانتون

              بسم الله الرحمن الرحیم

           

    نوشته شده توسط خودم

 اولین سایت ایرانی که درباره منگوستین با شما صحبت می کند

درباره منگوستین  : 

"منگوستین" (Mangosteen) یک میوه گرمسیری است که به عنوان یکی از میوه های بسیار خوش طعم جهان شهرت دارد . و عنوان محبوب" ملکه میوه ها " را به خود اختصاص داده است .

درخت منگوستین اغلب در آسیای جنوب شرقی در کشورهایی نظیر کامبوج ، چین ، اندونزی ، مالزی ، سنگاپور ، تایوان ، و تایلند رشد می کند .

میوه از قسمت های ذیل تشکیل شده است .

1- پری کارپ : (Pericarp) ( که گاهی اوغات به صورت Pericarb تلفظ می گردد ) : یک پوسته ضخیم به رنگ ارغوانی تیره با پوستی صاف که اجزاء میوه را در بر گرفته است .

2- پالپ : (Pulp) : 4 تا 8 قطعه سه گوش به رنگ سفید برفی ، با گوشتی نرم که طعم بسیار عالی آن زبان زد است . منگوستین به عقیده بسیاری از جمله بهترین میوه های گرمسیری دنیا است .

زانتون چیست ؟

What are Xanthones?

زانتون یک کلاس از مواد مغذی گیاهای است (phytonutrients ) . در تحقیقات علمی متعددی که بر روی میوه منگوستین انجام شده است ارزش غذایی شگرف و بسیار عجیبی در این گیاه مشاهده شده است .

در تحقیقات علمی مشخص شده است زانتون با خاصیت بسیار قوی آنتی اکسیدانی خود موجب از بین رفتن رادیکال های آزاد در بدن و ارتقاء سطح سیستم ایمنی بدن اشخاص می گردد . این در مبارزه با سرطان و جلوگیری از بروز آن نقشی بسیار مهم ایفا می نماید .

اگر چه زانتون در طبیعت بسیار کم یافت می شود در کنستانتره (عصاره ) پری کارپ میوه منگوستین به مقدار فراوانی وجود دارد .

تا کنون بیش از بیست نوع از زانتون های طبیعی در پری کارپ این میوه یافت شده است که دو تا از معروفترین آنها که در تحقیقات مورد ارزیابی قرار گرفته اند "منگوستین آلفا" و "منگوستین بتا" هستند .

انشاالله به زودی مطالب تکمیلی از منگوستین و زانتون را در سایت مشاهده خواهید کرد .

پيام هاي ديگران ()        link        پنجشنبه ٦ اردیبهشت ۱۳۸٦ - علی اصغر واعظ زاده اسدی

link http://i30.tinypic.com/141trwm.jpg