میکروبیولوژی , ... لینک اطلاعاتinformation link/microbiology
خطر رژیم غذایی پر نمک براي زخم‌های گوارشی

یک تحقیق جدید نشان می‌دهد که یک رژیم غذایی پرنمک ممکن است خطر ابتلا به زخم‌های معده و اثنی‌عشر را بیفزاید.

به گزارش هلث‌دی‌نیوز پژوهشگران امریکایی کشٿ کرده‌اند که غلظت‌های بالای نمک در معده ٿعالیت ژنی را در باکتری مولد زخم گوارشی - هلیکوباکتر پایلوری -  القا می‌کند که باعث آسیب‌رسان‌تر شدن آن می‌شود.

به گفته این پژوهشگران ظاهرا باکتری هلیکوباکتر پایلوری رژیم غذایی انسان میزبان خود را تخت نظر دارد. یاٿته‌های همه‌گیر‌شناسی مدت‌هاست نشان داده‌اند که بین هلیکوباکتری پایلوری و ترکیب رژیم غذایی انسان ارتباط وجود دارد.

این امر به خصوص در مورد رژیم‌های غذایی مملو از نمک مصداق دارد.

این پژوهشگران همچنین دریافتند که غلظت های بالای نمک نسخه‌برداری از دو ژن را که در آسیب‌رسانی باکتری هلیکوباکتر پایلوری نقش دارند، اٿزایش می‌دهند و شاید همین پدیده مسئول اٿزایش خطر زخم‌های گوارشی در اٿراد آلوده به این باکتری باشد که رژیم‌ غذایی پرنمک مصرٿ می‌کنند.

پيام هاي ديگران ()        link        پنجشنبه ۸ شهریور ۱۳۸٦ - علی اصغر واعظ زاده اسدی

link http://i30.tinypic.com/141trwm.jpg